Новини

Зміни в схемі руху громадського транспорту

На виконання рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради вносяться тимчасові зміни в схему руху громадського транспорту.

Повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку.

На період проведення ремонтних робіт по вулиці 77 Гвардійської дивізії.

З 10 серпня по 12 серпня 2020 року, автобуси № 21 та № 26 рухатимуться за своїми маршрутами до перехрестя пр. Миру з вул. Героїв Чорнобиля, потім по пр. Миру, вул. Котляревського, Гончій, Київській, 77 Гвардійської дивізії і далі – за своїми маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

З 13 серпня по 14 серпня 2020 року автобуси маршруту № 21 рухатимуться за своїм маршрутом по вул. Козацькій до перехрестя з пр. Миру, потім по пр. Миру, вул. Льотній, Алєксєєва, Героїв Чорнобиля і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках;

З 13 серпня по 14 серпня 2020 року автобуси маршруту № 26 рухатимуться за своїм маршрутом по пр. Миру до перехрестя з вул. Льотною, потім по вул. Льотній, Алєксєєва, Героїв Чорнобиля і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Тролейбуси маршрутів № 10 й № 11 тимчасово припиняють рух до закінчення перекриття руху автотранспорту. Відповідно буде збільшений випуск тролейбусів № 6, № 9 та № 9-а.

Також, на період проведення ремонтних робіт по вулиці Кільцевій, перетин з вулицею Сергія Єфремова, з 10 серпня по 17 серпня 2020 року вносяться тимчасові зміни в рух автобусів № 30 «ЗАЗ – Пивзавод (кільцевий)» та № 33 «Річковий порт – Епіцентр».