Жінка рокуНове на ТБ

Жінка року-2021 – репортаж

Featured Video Play Icon

У Міському палаці культури атмосфера свята. Тут проходить конкурс «Жінка року».  Традиційно в Чернігові відзначають жінок у різних галузях життєдіяльності міста. Конкурс започаткувала 24 роки тому Спілка жінок Чернігова. Захід відбувається за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Серед організаторів –  управління у справах сім’ї, молоді та спорту, а також  управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

За 24 роки 201 жінка стала лауреаткою конкурсу.  В цьому році на почесне звання «Жінка року – 2021 » номінували 8 чернігівок.

Працівниці сфер освіти, медицини, культури та туризму, підприємниці  й громадські діячки – всі вони роблять свій неоціненний внесок в розвиток міста.   

На звання «Жінка року»  номінанток висунули  трудові колективи,  міська та обласна організації Спілки жінок, бізнес-структури,   профільні управління міської ради.

Щороку міський конкурс «Жінка року» – це справжнє феєричне дійство на честь лауреаток. Захід підтримує Чернігівський міський голова  і міська рада.

Телеканал «Новий Чернігів» підготував про кожну з лауреаток  короткий відеоролик і презентував на широкий загал глядачів міського палацу культури. Представляли жінок  публіці і вітали їх чоловіки – керівники різних галузей міста.

Квіти, повага і шана – кожній з лауреаток. Свої музичні номери підготували для жінок  артисти Міського палацу культури ім. В Радченка. Незабутнє свято надихає кожну з них на нові звершення.