Новини

Застосунок Армія+ для військових вже доступний до завантаження

Відсьогодні, 8 серпня, новий застосунок для Збройних Сил України Армія+ доступний в App Store та Google Play.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Армія+ – це нове досягнення у цифровізації процесів у війську. Застосунок значно полегшить життя наших військових. Тож наші захисники займатимуться службою, а не паперами, – зазначили у Міноборони.

Читайте також: Сили ППО вночі збили 2 ракети та 4 ударні БпЛА російських окупантів

Цей додаток, це свого роду Дія для військових, створена військовими з урахуванням потреб військових. Наразі застосунок цілком інтегрований до нормативно-правового поля України. Сервіси вже починають функціонувати, ними можуть користуватися військові.

Стартують дві базові функції: військове ID (посвідчення) та електронні рапорти. Далі створюємо екосистему державних сервісів для потреб військовослужбовців. Так само як Дія, Армія+ буде поступово нарощувати свій функціонал. Увесь документообіг в армії та супутніх цивільних установах переведуть в електронний формат.

Наразі військовим пропонують завантажувати застосунок та залишати відгуки.  

Як уже повідомлялося, Міноборони з Міністерством цифрової трансформації розробили  новий електронний застосунок для економії часу, сил і енергії у Сил оборони.

Завдяки Армії+ українські військовослужбовці матимуть стандартизовані шаблони рапортів, які можна буде підписати та надіслати у кілька кліків онлайн.