Новини

За добу шахраї виманили у жителів Чернігівщини понад 100 тисяч гривень

Шахраї продовжують наживатися на довірливих мешканцях Чернігівщини. Тільки за минулу добу на гачок аферистів потрапило троє людей, які втратили понад 100 тисяч своїх заощаджень.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Читайте також: Ані товару, ані грошей: шахраї ошукали двох мешканців Чернігівщини

Вчора до поліції звернувся 52-річний мешканець Ніжина, який повідомив, що йому зателефонував невідомий і представився співробітником служби безпеки банку. Незнайомець розповів чоловіку, що у банку нібито стався «збій системи» і потерпілому необхідно надати інформацію по банківській картці. Що останній і зробив. Після чого виявив зникнення близько 28 тисяч гривень зі свого банківського рахунку.

Інший 64-річний мешканець Срібного після дзвінка псевдобанкіра під приводом «захисту рахунку» втратив майже 29 тисяч гривень.

Також вчора 68-річна мешканка Чернігівського району надала по телефону секретні данні банківської картки банкіру-шахраю і втратила 45 тисяч гривень.

Поліція наполегливо рекомендує ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з переведенням коштів, по телефону нікому не розповідайте ніяких відомостей зі своєї картки. Всі операції щодо безпеки картки проводьте тільки особисто у відділенні банку.