Новини

Які можна придбати подарунки на хрестини? «Oniks» називає кілька варіантів

Обряд хрещення – це одна з найважливіших подій в житі дитини. В цей день вона отримує ще одних батьків, які будуть про неї піклуватися все життя. Відповідно для цього дня потрібно підібрати особливі дарунки.

Зараз мова не йде про іграшки, одяг чи інші речі. Підібрані подарунки на хрестини повинні мати особливе значення. Вам тільки потрібно виділити трохи часу, щоб уважно вивчити усі пропозиції серед асортименту https://oniks.ua/categories/kids/poleznyyfiltr-is-podarki_na_krestiny/ та підібрати найкращий варіант. Якраз для цього «Oniks» познайомить з кількома чудовими аксесуарами.

На які речі звернути увагу?

Ювелірний асортимент постійно розширюється, тому у вас буде можливість підібрати найкращі варіанти. Серед усього різноманіття можете звернути увагу на такі пропозиції:

  • Хрестик зі шнурком. Його купують хрещені батьки. Вам потрібно віддавати перевагу такій речі, яка буде невеликою за розмірами. Також тут не має бути гострих елементів, через які дитина може поранитися. Що стосується шнурка, то не варто купувати занадто довгий. Малюк має себе почувати максимально комфортно.
  • Ланцюжок. Якщо є бажання, то ви його можете одразу подарувати. Зрозуміло, що його краще носити старшій дитині. Вибирайте такий аксесуар, який буде з того самого металу, що і хрестик. До того ж віддавайте перевагу ланцюжкові з надійним і простим плетінням одночасно. Це дасть впевненість в тому, що його можна буде довго носити.
  • Ладанка. Ще один чудовий подарунок для малюка. Якщо вам вдасться підібрати таку річ з зображенням святого, в честь якого назвали дитину, то це буде просто чудово. Також ви можете звернути увагу на зображення Богородиці чи Миколи Чудотворця. Кожному малюкові знайдете чудовий варіант, просто трішки подумайте.
  • Шпилька. Рідні можуть звернути увагу на таку річ. Вона підходить як хлопчику, так і дівчинці. Серед асортименту ви можете вибрати універсальні варіанти чи більш оригінальні. Шпильку можна причепити до ліжечка дитини. Також її можна використовувати на одязі, проте варто бути максимально обережними.

Представлений ювелірний асортимент вражає навіть вибагливих покупців. Вам тільки потрібно виділити трохи часу, щоб з усім ознайомитися. Це дозволить підібрати чудові подарунки для особливих моментів. Завдяки підказкам від «Oniks» ви зможете знайти для малюка особливий дарунок, який стане пам’ятною річчю.