Новини

Як працюватимуть заклади освіти Чернігова (Оновлено)

Сьогодні та декілька найближчих днів заклади освіти міста не працюватимуть в очному режимі.

Згідно рекомендацій Міністерства освіти і науки України всі заклади освіти міста працюватимуть дистанційно до 14 жовтня. Про це повідомив керівник Управління освіти міської ради Василь Білогура на сторінці у ФБ.

Читайте також: Масований удар по Україні: українська ППО збила 41 ворожу ракету із 75

Водночас, за інформацією секретаря міської ради Олександра Ломако, укриття в закладах освіти будуть доступні для батьків і дітей.

“Щодо ключів від укриттів в багатоквартирних будинках. Під час неодноразових зустрічей представники ЖКХ пропонували старшим будинків зробити дублікати, щоб не виникало питань. Більшість зробили це. Якщо зараз ви хочете потрапити до укриття і не знаєте, де взяти ключі, телефонуйте до міського кол-центру 0800509350.

Старайтеся зберігати спокій та робити все від вас залежне, щоб наближати нашу Перемогу.

Своїми ракетами терористи не залякають нас. Добро завжди перемагає зло, а Україна – це світло, яке обов‘язково здолає темряву.

Зараз влада має вимагати від наших партнерів по антивоєнній коаліції нарешті визнати росію країною-спонсором тероризму з усіма наслідками, запровадити наступний пакет санкцій та збільшити й пришвидшити постачання Україні всієї необхідної зброї”, – йдеться у повідомленні.