Новини

Вважався зниклим безвісті: на Чернігівщині поховали воїна-земляка

На Чернігівщині 24 квітня в останню путь провели захисника Олександра Найдьона, який більше року вважався зниклим безвісті.   

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Читайте також: З мінометів, артилерії, БпЛА та літаків: окупанти випустили по Чернігівщині 134 снаряди та дві керовані авіабомби

9 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання на Харківщині підрозділ Олександра втратив з ним зв’язок. Після тривалих пошуків та проведення експертизи вдалося підтвердити загибель сержанта Олександра Найдьона.

Олександр народився 15 квітня 1980 року в селі Підгайне на Чернігівщині. Дитинство і юність Олександра пройшли в Носівці, де він проживав з бабусею. Протягом 1998-1999 року проходив строкову військову службу, останніми роками працював рятувальником у Києві.

Після початку повномасштабної війни чоловік добровільно потрапив до лав ЗС України і з березня 2022 року у складі одного з підрозділів військової частини А0281 на посаді гранатометника віддано боронив Батьківщину, даючи гідну відсіч російським окупаційним військам.

Сьогодні рідні та близькі змогли провести його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять воїна та поховавши його на кладовищі міста Носівка.