Новини

Впізнали за ДНК-експертизою: Чернігівщина попрощалась з двома Героями

Солдат Кошевий Микола Олегович народився 2 червня 1991 року в селі Тиниця Ніжинського району.

Закінчив місцеву середню школу, потім навчався у Конотопському залізничному професійно-технічному училищі. Пройшов строкову військову службу у лавах ЗС України. Потім працював охоронцем у місті Києві, з часом став слюсарем рухомого складу вагонного депо ст. “Бахмач”. Останнім часом працював на залізничній станції “Бахмач”.

З перших днів повномасштабної війни долучився до лав ТрО, з серпня 2022 року розпочав виконання завдань з оборони України. Давав відсіч загарбникам на східному напрямку. Загинув 25.10.2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Протягом цього часу вважався зниклим безвісти. Встановити особу воїна вдалося за ДНК-експертизою. Попрощалися з Захисником та поховали його в рідному селі.

Молодший сержант Дехан Андрій Анатолійович народився 24.10.1983 року.

В умовах повномасштабної війни боронив Батьківщину на сході України. Останнім часом виконував бойові завдання на Донеччині, де і загинув 12.02.2024 року.

Протягом цього часу вважався зниклим безвісти. Встановити особу воїна вдалося за ДНК-експертизою. Попрощалися з Захисником у Чернігові, поховали на кладовищі Яцево.