Новини

Ворог атакував ракетами 4 регіони України

Вранці 8 січня російські окупанти атакували ракетами 4 регіони України. Застосували як крилаті ракети, так і “Кинджали”. Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг, Харківщина. Одна людина загинула, є потерпілі. Рятувальники працюють на місці. Розбирають завали й допомагають постраждалим. Про це повідомив міністр МВС України  Ігор Клименко.

Читайте також: Із артилерії, мінометів та ПТУРів: російські окупанти обстріляли дві громади Чернігівщини

Запоріжжя: рятувальники та поліцейські працюють на 6 локаціях – ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. За оперативними даними, троє людей постраждали.

Дніпропетровська область: у Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Пошкоджені житлові будинки. Попередньо, 24 постраждалих. З них п’ятеро – діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості.

У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр.

Харківська область: за попередніми даними, окупанти завдали по Харкову щонайменше 4 удари. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала.

Також окупанти атакували місто Зміїв, зруйновано приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває.

Хмельницька область: у регіоні пролунало кілька вибухів. На місцях ударів працюють рятувальники та поліцейські. Уточнюємо інформацію щодо потерпілих.