Репортаж з коліс

Відкриття пляжного сезону-2020

Featured Video Play Icon

Пляжний сезон – 2020 офіційно стартував. Його урочисте відкриття відбулося цієї неділі на міському пляжі “Золотий берег”.

-Я впевнений, що відпочивати в Чернігові можна не гірше, ніж в будь-якій країні, -сказав на відкритті міський голова Владислав Атрошенко. – Важлива не вартість путівки, а настрій, позитив, з якою людина відпочиває. Я всього цього вам бажаю, віри в себе і наш рідний Чернігів. Всіх зі святом!

Природа нарешті змилостивилася і подарувала Чернігову по-справжньому літню погоду. На відкриття пляжного сезону завітало чимало містян, але купатися пішли порівняно небагато – температура води в Десні поки не всім до вподоби.

На щастя, і окрім купання на “Золотому березі” є чим зайнятися. Сьогодні, наприклад, для всіх бажаючих влаштували змагання з підтягування на перекладині. Учасників розподілили за віковими категоріями, при чому в номінації “40+” змагалися і представники Чернігівської міської ради.

В найкращій фізичній формі виявився міський голова. Хоча, за його ж словами, на заняття спортом часто бракує часу.

“Золотий берег” після реконструкції став ще й популярним місцем проведення спортивних змагань. Тут є майданчики для пляжного волейболу, футболу, настільного тенісу та баскетболу. Користуватися ними можна вільно, причому в усьому Чернігові майданчики аналогічної якості знаходяться лише в деяких школах. За даними синоптиків, спекотна погода без опадів триматиметься у Чернігові найближчими днями, тому під час походів на пляж варто подбати про захист від сонячних опіків – одягнути головний убір, взяти крем для засмаги.