Новини

Від ремонту приміщення міської ради поки відмовилися

Питання виділення коштів на ремонт будівлі міської ради поки що відклали. Відповідне рішення, за пропозицією Управління капітального будівництва ЧМР, погодили на засіданні 7 липня. 

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Читайте також: 224 боєприпаси за добу: сапери ДСНС розмінували міське кладовище “Яцево”

Нагадаємо, будівля муніципалітету зазнала пошкоджень під час ракетних ударів, які були завдані російськими військовими по споруді Молодіжного центру (колишній кінотеатр ім. Щорса) та дитячій стоматполіклініці на вулиці Кирпоноса. Вибуховою хвилею в адмінспоруді пошкоджено дах, вибиті вікна, розмерзлося опалення, а через затікання води у внутрішні приміщення обвалилася штукатурка та з’явилася пліснява.  

Враховуючи, що приміщення муніципалітету є історичною будівлею, зведеною у 1908 році, в майбутньому є необхідність  її збереження, а для цього необхідно буде виконати аварійно-відновлювальні роботи.

Втім пріоритетним на сьогодні є допомога чернігівцям відновити зруйноване житло, розселити людей, які втратили свої домівки, підготувати теплогенеруючі підприємства та будинки до опалювального сезону. Саме на це спрямовують кошти міського бюджету, навіть на ті проблеми, зобов’язання з вирішення яких взяла держава.