Новини

У Прилуках затримали «наркозакладчика» з партією психотропів

Оперативники кримінальної поліції спільно зі співробітниками групи реагування патрульної поліції Прилуцького районного відділу затримали 26-річного мешканця Сумщини, який розповсюджував психотропні речовини шляхом «закладок». У затриманого вилучили понад сотню згортків з психотропами.

Про це повідомляє поліція області. 

Читайте також: Поліція повідомила про підозру мисливцю, який підстрелив єгеря під час незаконного полювання на Чернігівщині

Чоловіка затримали якраз у момент, коли чоловік їхав розкладати чергову партію забороненого «товару». Під час обшуку в автівці зловмисника поліція виявила та вилучила: понад 100 згортків з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, 12 згортків з кристалоподібною речовиною та 18 згортків з канабісом.

Під час огляду мобільного телефону зловмисника поліцейські виявили переписку, в якій наркодилер спілкується з «клієнтами» щодо розкладання схованих дрібних порцій психотропних речовин шляхом «закладок».

Вилучені речовини направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчий повідомив затриманому про підозру за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

Нині перевіряють молодика на причетність до розповсюдження психотропів не лише на Прилуччині, а й в сусідніх районах Сумської області.

Досудове розслідування триває.