Новини

У прикордонному селі на Чернігівщині поліція затримала магазинного крадія

Поліція Чернігівського райуправління оперативно встановила особу та розшукала зловмисника, який у рідному селі викрав з магазину 5 тисяч гривень готівкою з каси та ще на 15 тисяч гривень товару.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Читайте також: У Чернігові поліцейські зняли з криги чоловіка, якому стало зле

До поліції із заявою про крадіжку звернулась власниця торговельного закладу з села, розташованого у прикордонні в Чернігівському районі. Потерпіла пояснила, що вранці виявила розбиті двері в магазині. Зникли не лише уся готівка з каси, а й різні товари — перш за все, алкоголь і тютюнові вироби — приблизно на 15 тисяч гривень.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Практично відразу правоохоронці встановили особу зловмисника — місцевого нероби.

Фігурант зізнався у скоєному. Частину викраденого товару він переховував вдома, а гроші носив із собою і ще не встиг витратити. Поліцейські вилучили викрадене та повернули власниці.

За фактом крадіжки слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.