Новини

У прикордонні на міні підірвався патрульний з родиною: рух лісовою дорогою був заборонений

Вчора у лісових масивах філії «Городнянське лісове господарство» сталася трагедія. Родина з 4 осіб їхала на відпочинок на «Голубі Озера» лісовою дорогою біля села Олешня, що знаходиться біля кордону з білоруссю. Під час руху авто наїхало на міну. Автомобіль внаслідок вибуху загорівся. Водій та пасажирка загинули на місці. Двоє дітей віком 5 та 9 років отримали травми. Їх доставлено з тілесними ушкодженнями в Чернігівську дитячу лікарню.

Читайте також: На Чернігівщині легковий автомобіль підірвався на міні: дорослі загинули, діти госпіталізовані

Як повідомили у Північному лісовому офісі, рухатись цією дорогою вже давно заборонено. На шляху був встановлений шлагбаум та заборонні знаки, які попереджали населення про мінну небезпеку в цьому районі.

За інформацією патрульної поліції області, автівкою на відпочинок їхав з родиною В’ячеслав Обитоцький, старший лейтенант поліції, інспектор роти тактико-оперативного реагування. З перших днів широкомасштабного вторгнення російських загарбників Вʼячеслав став на захист рідного міста та брав участь в обороні Чернігова. За свої заслуги був нагороджений Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.