Новини

У Корюківці та Чернігові провели в останню путь двох захисників

18 липня на Чернігівщині попрощались з військовослужбовцями Василем Сербою та Вадимом Багметом.

Василь Серба народився 1967 року, в селі Виноградне (АР Крим). З часом переїхав до Корюківки, де закінчив місцеву середню школу №2. Потім навчався у Щорському будівельному ПТУ. У 18 років розпочав проходження строкової військової служби в Угорщині, після чого працював на деревообробних підприємствах рамником.

Прощання з Василем Сербою у Корюківці

фото –  Чернігівський обласний ТЦК та СП

До лав ЗСУ долучився у лютому цього року. Службу проходив в одному з підрозділів військової частини А4863 на посаді старшого навідника.

Загинув 24 червня 2023 року у бою поблизу одного з населених пунктів Луганщини. Поховали воїна у Корюківці на центральному кладовищі.

Вадим Багмет народився в Чернігові, закінчив Чернігівський національний педагогічний університет за спеціальністю історія. Чоловікові було 32 роки. 24 лютого 2022 року він добровольцем пішов захищати Україну. В лавах 1-ї танкової Сіверської бригади він боронив Чернігів, згодом – поїхав на схід.

фото – з соцмереж

Вадим був радіотелефоністом розвідувального відділення одного з підрозділів військової частини А1815. Загинув 12 липня на Донеччині, під час виконання бойового завдання. В їх бліндаж влучив ворожий снаряд.

Поховали воїна в Чернігові.