Новини

У громадах на Чернігівщині провели в останню путь двох Захисників

На Чернігівщині 7 серпня в останню путь провели двох воїнів – героїв. У Бахмачі попрощалися з молодшим сержантом Миколою Котом, який трагічно загинув 6 серпня. Про це повідомляє Бахмацька міська рада.

Микола – корінний житель Курені, народився 17 травня 1996 року. Закінчив місцеву школу, згодом Ніжинський агротехнічний інститут. Працював у рідному селі на посаді головного інженера у ПСП «Авангард».

Читайте також: Україні вдалося повернути тіла ще 44 полеглих воїнів

Пішов служити у перші дні повномасштабного вторгнення. Молодшого сержанта військової частини А3458 згадують як мужнього і сміливого воїна, який не вагався й миті, стаючи на захист України та даючи впевнений опір російським окупантам.

Віддати шану молодому чоловікові прийшли односельці, рідні, друзі, однокласники, представники влади, побратими. Із військовими почестями його поховали на Ільченківському кладовищі.

Сьогодні на Сновщині попрощалися з Героєм, солдатом Олександром Хлопенюком. Він загинув 2 серпня 2 внаслідок мінометного обстрілу російськими окупантами біля н.п. Авдіївка Покровського р-ну Донецької області.

Мітинг прощання відбувся у Сновську на площі Героїв Небесної Сотні,  повідомляє Сновська міськрада.

Поховали солдата на міському кладовищі на Алеї Героїв. Літію за загиблим відслужив протоієрей Андрій, настоятель храму Преображення Господнього ПЦУ.