Новини

У Генштабі уточнили, скільки ракет та дронів було збито під час обстрілу України

Фото ілюстративне

У понеділок, 10 жовтня, російські військові випустили по Україні 84 крилаті ракети та 13 іранських дронів. Загалом сили ППО знищили 56 повітряних цілей.

Окупанти атакували Україну з усіх напрямків ракетами різних типів, зокрема з акваторії Чорного моря та Каспійського регіону. 

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також: У прикордонні Чернігівщини ситуація контрольована: наступальних дій з боку білорусі та росії не зафіксовано

За їх інформацією, станом на 14.00 російська федерація використала 84 крилатих ракети, 24 безпілотних літальних апарати, з них 13 – іранські “Шахід-136”.

Протиповітряна оборона Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО Сухопутних військ, знищила 56 повітряних цілей. Серед них 43 крилатих ракети та 13 БПЛА ( з них 10 типу “камікадзе”).

За даними воєнної розвідки України, російські окупаційні війська отримали вказівку з кремля готувати масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі України ще 2 та 3 жовтня.

Основною метою країни-терориста було знищення ТЕС, створення паніки серед українців та залякування європейської громадськості.