Новини

У Чернігові з 1 березня змінять маршрути деякі автобуси та тролейбус

З 1 березня у Чернігові змінюються маршрути автобусів № 25, 26, 29 та тролейбусу № 8Т. Про це повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради.

Це пов’язано з перекриттям ділянки дороги по вул. Любецька (від вул. І. Мазепи до вул. Ріпкинська). Тут ремонтуватимуть водопровід. Ремонтні роботи триватимуть до 31 серпня.

Так, тролейбусний маршрут № 8Т скорочується до центральної частини міста, а саме – від зупинки вул. Малясова рух тролейбусів скореговано по вул. Івана Мазепи, з подальшим виїздом на Проспект Миру та далі за звичним маршрутом по Проспекту Перемоги, вул. Івана Мазепи, вул. Толстого до кінцевої зупинки «Міська лікарня № 2».

Таким чином, враховуючи перекриття, жителі вул. Любецька та району “Масани” не зможуть скористатися тролейбусним маршрутом № 8Т.

Автобус № 29, рухаючись від кінцевої зупинки “Автозавод” та «вул. Незалежності», здійснюватиме об’їзд перекритої ділянки, звертаючи з вул. Любецька на вул. Мартина Небаби, виїжджатиме на Проспект Миру, і далі рухатиметься за своїм звичним маршрутом.

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду.

Автобус № 25 прямуючи від кінцевої зупинки “вул. Курсанта Єськова” змінюватиме свій маршрут від вул.Тероборони (колишня вул. Гагаріна), звідки повертатиме на вул. Старобілоуська, виїзжджатиме на вул. Жабинского, далі на вул. І. Мазепи і далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки “Завод Силікат”

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду.

Автобус № 26 від кінцевої зупинки “вул. Ціолковського” об’їжджатиме перекриту ділянку, звертаючи з вул. Тероборони (колишня Гагаріна), на вул. Старобілоуська, далі рухатиметься по вул. Жабинського, вул. І. Мазепи звідки потраплятиме на Проспекту Миру і їхати далі за звичайним маршрутом.

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду.