Новини

У Чернігові водійка «Лексуса» збила двох пішоходів на тротуарі: постраждалих госпіталізували

Вчора близько 21:30 до поліції надійшла інформація, що в Чернігові по вулиці Шевченка водій позашляховика «Lexus» здійснив наїзд на двох пішоходів. На місце події одразу прибув екіпаж патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Чернігівського райуправління поліції.

Як повідомили у поліції області, правоохоронці провели огляд місця події, склали схему дорожньо-транспортної пригоди, опитали учасників аварії, свідків та очевидців.

Читайте також: Хотіла отримати « грошову допомогу», натомість втратила 30 тисяч гривень: шахраї ошукали мешканку Чернігівщини

Попередньо поліцейські встановили, що 33-річна водійка позашляховика, рухаючись по вулиці Шевченка, не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини, де здійснила наїзд на пішоходів, які рухались по тротуару.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішоходи зазнали тілесних ушкоджень та були госпітазіловані.

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.