Новини

У Чернігові відбувся чемпіонат ДСНС України з легкоатлетичного кросу

На спортивній базі спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з лижного спорту 9 вересня відбувся чемпіонат ДСНС України. Змагалися 22 команди з областей України та навчальні заклади ДСНС.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Чернігівській області.

Рятувальники долали дистанції 1, 3 і 5 км. У підсумку чемпіонату серед чоловіків найкращими стали: на дистанції 1 км – Руслан Серенко (Національний університет цивільного захисту України), на дистанції 3 км – Олексій Попруга (ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області), на дистанції 5 км – Дмитро Дідоводюк (ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області). Серед жінок на дистанції 1 км, перемогу виборола Юлія Олішевська, представниця ГУ ДСНС України у Житомирській області.

За підсумками змагань в загальнокомандному заліку перше місце посіла команда з Івано-Франківської області. Другу сходинку зайняли рятувальники з Одещини, на третій представники Національного університету цивільного захисту України.

За кращі спортивні досягнення учасники та команди-переможці були нагороджені цінними подарунками,  медалями, дипломами та кубками.