Новини

У Чернігові поліцейські затримали торгівця наркотиками

Співробітники поліції Чернігівського району затримали мешканця Чернігова, який незаконно розповсюджує наркотичні засоби в місті. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Читайте також: Шахрайська схема «грошова допомога»: жителька Чернігівщини втратила 32 тисячі гривень

До поліції надійшла оперативна інформація про мешканця Чернігова, який незаконно розповсюджує наркотичні засоби в місті. Поліцейські задокументували факти збуту наркозілля підозрюваним та провели санкціонований обшук в його оселі.

В ході обшуку виявили та вилучили 14 згортків фольги та поліетиленовий пакунок з порошкоподібною речовиною, пакунок із зеленою рослинною речовиною, зовні схожою на коноплі, електронні ваги та зіп-пакети для фасування. Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом прокуратури відкрив провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такі протиправні дії законодавство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років.