Новини

У Чернігові паски освячуватимуть на хлібзаводі

Відсьогодні Чернігівський хлібокомбінат №2 розпочав випікання святкової Великодньої продукції. Про це повідомляє агропортал Чернігівщини.

Виробництво розпочалось з благословення та освячення. Виробничу лінію та перші свіжоспечені паски з дотриманням карантинних норм освятив священник одного з соборів Чернігова. Освячення кулічів проводитимуть кожного ранку.

Для виробництва пасок підбираються найкращі та  найсмачніші натуральні інгредієнти, зазначають на хлібокомбінаті. Кожна партія сировини проходить лабораторні дослідження, здійснюються пробні випікання святкових виробів, з відібраних зразків і створюються довершені за якістю та смаком пасочки, які вже давно полюбились місцевому споживачу.

Цього року асортимент святкових Великодніх виробів підприємства включає чотири найменування традиційних пасок – «Дитяча», «Квітнева», «Святкова», кекс «Пасхальний» та два види виробів за європейською рецептурою – кекси «Краффен» та «Панетоне». До складу всіх виробів входить лише натуральна сировина, процес виробництва не передбачає застосування консервантів, підсилювачів смаку, розпушувачів тощо.

Випечені та вже освячені паски можна буде придбати як в торгівельній мережі, так і на замовлення.