Новини

У Чернігові п’яний водій намагався втекти від патрульних і влетів у бетонну перешкоду

Вчора, під час патрулювання по вулиці Кільцевій, інспектори помітили автомобіль Hyundai Accent, який рухався з порушенням ПДР.

Як повідомили патрульні, під час переслідування авто, 31-річний водій на неодноразову вимогу зупинитися не реагував. Керманич, намагаючись втекти від переслідування, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на перешкоду.

Читайте також: У Чернігівському районі автомобіль влетів в електроопору: є загиблий та постраждалий

Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій поводив себе агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, вчиняв хуліганські дії.

На зауваження поліцейських та законну вимогу припинити дане правопорушення не реагував. Патрульні затримали громадянина та застосували до нього спецзасіб — кайданки.

Через деякий час чоловік погодився пройти огляд на стан спʼяніння. Результат — 1,75 проміле. Також зʼясувалося, що водій позбавлений права керування транспортним засобом.

На керманича патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 126 (Керування тз особою, яка позбавлена права керування транспортними засобами) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.