Новини

У Чернігові на два місяці перекриють вулицю Пухова для ремонту водогону

У Чернігові з 19 листопада перекриють рух автотранспорту по вулиці Генерала Пухова на перехресті з вулицею Всіхсвятська.  Це необхідно для проведення заміни існуючого водопроводу по вулиці Пухова.

Дозвіл на перекриття сьогодні, 18 листопада, погодив виконком міської ради.

За інформацією Чернігівводоканалу, водопровід по вулиці Генерала Пухова від водопровідної насосної станції № 3 «Бобровиця» було побудовано у 1988 році. Він виробив термін експлуатації, має численні пошкодження. Через це виникають аварійні ситуації, які призводять до відключення води мешканців будинків вулиць Рокосовського, Пухова, Всіхвсятської, Захисників України.

Аби покращити водопостачання водоканал проведе заміну старих труб на нові поліетиленові діаметром 560 мм. Також планується заміна засувок, камери, встановлення колодязя та перепідключення споживачів. Усі роботи планують завершити до 14 січня 2022 року.

Увесь транспорт об’їжджатиме перекриту ділянку по вулиціях Рокосовського, Доценка та Захисників України. На час проведення ремонтних робіт свій рух змінять й автобуси, що їздять по вулиці Пухова.