Новини

У Чернігові на Десні моторний човен наїхав на чоловіка: потерпілий у лікарні

18 липня до поліції Чернігова надійшла інформація про те, що під час плавання у річці Десна на людину наїхав моторний човен, який спричинив йому тілесні ушкодження.

Як повідомили речниця ГУ Нацполіції в Чернігівській області Юлія Ковтун, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського районного управління поліції.

Правоохоронці вилучили запис з камери зовнішнього відеоспостереження та з мобільного телефону одного зі свідків. На першому записі зафіксований момент наїзду моторного човна на особу, що пливла. На другому — як після інциденту з керманичем спілкувалися свідки. Коли чоловік зрозумів, про що мова, поїхав геть.

Поліцейські мають інформацію щодо особи та транспортного засобу, що причетні до цього інциденту. Встановлені свідки події.

Наразі потерпілий перебуває у медичному закладі. Гвинтами моторного човна йому сильно пошкодило руку. Після завершення лікування буде призначене проведення судово-медичної експертизи.

Поліція відкрила провадження за статтею 291  Кримінального кодексу України – порушення чинних на транспорті правил, якщо це спричинило тяжкі наслідки. Максимальна санкція покарання — позбавлення волі на строк до п’яти років.