Новини

У Чернігові легковик в’їхав у снігову кучугуру

Вчора, близько 21-ї години, патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Тероборони сталася дорожньо-транспортна пригода — легковик в’їхав у снігову кучугуру. Водій, можливо, нетверезий.

Як повідомили у патрульній поліції, прибувши на місце, інспектори виявили автомобіль Renault Megane з механічними пошкодженнями, характерними для ДТП. Поряд з авто перебував 43-річний громадянин, який повідомив, що він — водій.

Читайте також: У Чернігові водій Chevrolet збив жінку і втік з місця ДТП

Під час спілкування з кермувальником Renault патрульні помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте чоловік категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Також під час перевірки інформації про водія стало відомо, що він раніше позбавлений права керування за вчинення аналогічного правопорушення. Термін позбавлення ще не збіг.

На громадянина склали кілька адмінматеріалів, а саме: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно), ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

За інформацією патрульних, протягом вихідних поліцейські виявили 21 водія, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.