Новини

У Чернігові до вечора можуть зупинитися всі автобуси

Зранку у Чернігові на маршрути вийшов 101 автобус. У зв’язку з відсутністю палива, станом на 15 годину у місті курсує 72 автобуси.  Така ситуація склалася внаслідок блокування начальником МВА Брижинським виплат перевізникам автобусних маршрутів. Наразі збільшився інтервал руху між транспортними засобами і якщо така динаміка залишиться, то увечері взагалі може бути відсутній громадський автотранспорт.

За інформацією начальника Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР Олександра Рижого, збільшився інтервал руху між транспортними засобами і якщо така динаміка залишиться, то увечері взагалі може бути відсутній громадський автотранспорт. На маршрутах як працювали, так і працюють 56 тролейбусів.

Читайте також: Ситуація з громадським транспортом у Чернігові – пояснення Управління транспорту

Нагадаємо, увечері 30 квітня в.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако звернувся до містян з повідомленням, що у місті може зупинитися значна частина громадського транспорту. Причина – блокування оплати часткової компенсації перевізникам за здійснені в березні громадські перевезення автобусних маршрутів начальником МВА Брижинським.

-Через це 4 транспортні кампанії, які обслуговують міські маршрути Чернігова не можуть розрахуватися за паливо, кредити та лізинг, а також виплатити заробітні плати водіям та іншим співробітникам, – зазначив Ломако.