Новини

У Чернігові активізують вакцинацію працівників, які контактують з великою кількістю людей

Враховуючи зростання рівня захворюваності на COVID-19 у Чернігові, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення посилити контроль за  дотриманням працівниками протиепідемічних заходів, визначених для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

За інформацією пресслужби міської ради, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств міської ради, підприємств, організацій та установ незалежно від форм власності та підпорядкування, які діють на території м. Чернігова, мають створити умови для вакцинації працівників. У першу чергу це стосується працівників закладів освіти, охорони здоров`я, сфери послуг, торгівлі, транспорту, соціальної сфери та тих, хто здійснює прийом громадян і забезпечує стабільну діяльність об`єктів критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста.

Правоохоронні та контролюючі органи, відповідно до цього рішення, активізують здійснення контролю за виконанням обмежень, визначених законодавством з метою запобігання поширенню COVID-19.

Нагадаємо, у Чернігові вже виявлено перші випадки зараження штамом “Дельта”. На сьогодні відомо про двох хворих. В Чернігівській області цим штамом інфікувалося вже 25 людей.