Новини

Вдарив ножем у груди та втік: сварка чоловіків у центрі Чернігова завершилась різаниною

Співробітники Чернігівського райуправління поліції впродовж години розшукали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Знаряддя злочину у зловмисника вилучено.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції області.

Читайте також: На Чернігівщині 15-річна дівчина кинулася під електропотяг «Ніжин-Чернігів»

Повідомлення про різанину в центрі Чернігові надійшло до поліції увечері 12 листопада. Біля одного з кіосків з кавою невідомий чоловік напідпитку почав конфліктувати з 37-річним громадянином. У розпал сварки зловмисник вихопив ножа та кілька разів ударив ним опонента в область грудей, а потім утік.

На місце злочину негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Встановивши всі обставини, поліцейські розпочали пошуки зловмисника. І вже за годину затримали його у супермаркеті на одній з центральних вулиць міста.

При особистому огляді підозрюваного у нього було вилучено знаряддя злочину – закривавлений складаний ніж.

Поліція затримала зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. В подальшому чоловікові буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Згідно з нею, зловмисникові загрожує до 8 років позбавлення волі.