Новини

У Чернігові з 27 березня перекриють вулицю Любецьку: громадський транспорт змінить маршрути

З 27 березня буде перекрито вулицю Любецьку від вул. Івана Мазепи до вул. Ріпкинська. Перекриття почне діяти з 8:00 год 27 березня 2023 року по 20:00 год 31 серпня 2023 року. 

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

На вказаному відрізку проводитиметься реконструкція водопроводу. Це ділянка довжиною 1200 м.

Читайте також: Крадіжка на вулиці Мазепи: в обстріляному будинку зрізали прокладений кабель

Перехрестя вулиці Ріпкинської-Любецької буде вільне для проїзду. Заїзд та виїзд до медичних закладів та інших будівель по вул. Пирогова здійснюватиметься від просп. Миру. На даній ділянці буде змінено односторонній рух на двосторонній.

З 27 березня змінюються маршрути автобусів № 25, 26, 29 та тролейбуса № 8Т.

 Тролейбусний маршрут № 8Т

Рух тролейбусів № 8 Т «вул. Незалежності — Міська лікарня № 2 (через вул. І. Мазепи, Толстого, Доценка)» буде скорочений у центральній частині міста, а саме: від вулиці Толстого він продовжить свій рух по вулиці Івана Мазепи, проспекту Миру до зупинки «ЦУМ» (проспект Миру, 49), потім до зупинки «Поліклініка № 3» (проспект Миру, 44), по вулицях Івана Мазепи, Толстого і далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «Міська лікарня № 2» у прямому та зворотному напрямках. 

Звертаємо увагу, враховуючи перекриття, жителі вул. Любецька та району “Масани” не зможуть скористатися тролейбусним маршрутом № 8 Т.

Автобус № 29

Рухаючись від кінцевої зупинки “Автозавод” та “вул. Незалежності”, здійснюватиме об’їзд перекритої ділянки, звертаючи з вул. Любецька на вул. Мартина Небаби, виїжджатиме на просп. Миру, і далі рухатиметься за своїм звичним маршрутом.

У зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду. 

 Автобус № 25

Прямуючи від кінцевої зупинки “вул. Курсанта Єськова” змінюватиме свій маршрут від вул.Тероборони (колишня вул. Гагаріна), звідти повертатиме на вул. Старобілоуська, виїжджатиме на вул. Жабинського, на вул. Івана Мазепи і далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки “Завод Силікат”

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду. 

Автобус № 26

Від кінцевої зупинки “вул. Ціолковського” об’їжджатиме перекриту ділянку, звертаючи з вул. Тероборони (колишня Гагаріна), на вул. Старобілоуська, далі рухатиметься по вул. Жабинського, вул. І. Мазепи звідти на просп. Миру. Далі за звичним маршрутом.

У зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду.