Новини

Снігопад у Чернігові. Комунальні служби працюють з 4-ої ранку

Featured Video Play Icon

Снігопад у Чернігові. 30 січня до 10-ї години ранку у місті випало 7 сантиметрів снігу. Комунальні служби з 4-ї ранку вийшли на прибирання міських автошляхів, зупинок, парків і скверів. За інформацією АТП-2528, що розміщена на сторінці фейсбук, 11 машин підприємства працювали на дорогах. 10 тракторів чистили тротуари, три десятка прибиральників працювали на зупинках і переходах. До обіду сніг припинився, почалася відлига.

У парках та скверах сніг прибирають працівники Зеленбуду. На прибудинкових територіях та під’їздах до багатоповерхових житлових будинків за розчистку від снігу відповідають ЖЕКи, КП Новозаводське та Деснянське.

Як і попереджали синоптики, до потужного снігопаду з вітром призвели атмосферні фронти північно-західного циклону, які переміщуються Україною. У перший день лютого, за прогнозами, у Чернігові також очікується невеликий сніг, часом мокрий. 2 лютого опадів не передбачається. Температура вночі 1 лютого знизиться до 3-8 градусів з позначкою мінус, 2 лютого до 6-11 морозу, вдень стовпчики термометрів коливатимуться від 4 морозу до 1° тепла.