Новини

Розпочалася 12-та сесія міської ради

На порядку денному 25 важливих для громади питань.  Зокрема, на пленарному засіданні мають затвердити програму розвитку освіти на 2022-2024 роки, Програму надання послуги тимчасового перебування в лікарні дітей, залишених у пологовому будинку тощо. Депутати також мають внести зміни до низки діючих міських програм.

12 сесія міської ради розпочала свою роботу. У залі зареєструвалося 39 депутатів та міський голова Владислав Атрошенко.

На початку пленарного засідання 12-ї сесії Чернігівської міської ради 8-го скликання міський голова Владислав Атрошенко нагадав усім, що сьогодні, 28 жовтня, відзначається 77-а річниця вигнання нацистських окупантів з України. Присутні на пленарному засіданні Хвилиною мовчання вшанували усіх загиблих у роки Другої світової війни.

Ця історична дата відзначається щорічно, відповідно до Указу Президента України від 20 жовтня 2009 року, як день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

У цей день згадують та вшановують пам’ять всіх, хто здобув перемогу над нацизмом у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та жертв нацизму.

Наразі обговорюється проєкт рішення щодо внесення змін до програми розвитку туризму та промоції міста.

Розглядатимуть також і земельні питання.