Новини

Реконструкція дощевідводу зменшить підтоплення на “Електроні” та “Малому Проспекті”

По вулиці Некрасова виконують демонтаж старих труб на місці “контрухилу” і готують основу під укладку нових труб і нових колодязів. Нагадаємо, нещодавно начальник управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц повідомляв про початок реалізації проєкту реконструкції мережі зливової каналізації на частині вулиці Некрасова від вулиці Рокоссовського до проспекту Перемоги.

Повідомляє Управління ЖКГ ЧМР.

Зокрема, передбачається збільшити пропускну здатність колектора зливової каналізації. А поблизу міської стоматполіклініки для усунення «контрухилу» – провести вирівнювання траси колектора. Крім того, будуть замінені існуючі оглядові колодязі та збудовані додаткові.

Проєктом також передбачається гідродинамічне очищення існуючих трубопроводів та колодязів.У результаті реконструкції пришвидшиться процес відводу води після рясних дощів: в приватному секторі, зокрема по вулиці Тракторній, не підмиватимуться подвір’я та городи, а поблизу «Електрону» на вулиці Рокоссовського швидше розсмоктуватимуться калюжі. Усі роботи у місті проводяться комплексно, тож після завершення земельних робіт буде відновлено тверде покриття дороги вул. Некрасова, вздовж якої, власне, і йде ділянка «ливнівки», що буде реконструюватися.

На фото – роботи по вул. Некрасова.