Новини

Протягом вихідних Чернігівські поліцейські розшукали і повернули додому трьох зниклих дітей

Двох дівчат, 14-ти та 15-ти років, а також 14-річного хлопця поліцейські розшукали та повернули батькам. Правоохоронці провели профілактичні бесіди не лише з дітьми, а й з дорослими.

Про це повідомляє поліція Чернігівського райуправління.

Читайте також: Смертельна ДТП трапилася в Чернігівському районі: легковик злетів у кювет і вдарився у земляний насип

Ввечері 15 червня до поліції звернулася жителька одного з сіл Чернігівського району, яка заявила про зникнення свого 14-річного сина. Поліцейські негайно розпочали пошуки хлопця, які невдовзі завершилися успіхом. Підлітка повернуто матері.

Друге повідомлення надійшло в ніч на 16 червня. Заявниця пояснила, що посварилася зі своєю 14-річною донькою, після чого неповнолітня пішла з дому. За кілька годин поліцейські встановили місцезнаходження дівчини. Вона повернулася додому.

Третє повідомлення надійшло ввечері 16 червня. 15-річна донька заявниці пішла зі своїми подругами гуляти і додому не повернулась. Відтоді минуло, на момент звернення, вже два дні. Поліцейські впродовж кількох годин розшукали дівчину та повернули її матері.

Поліцейські закликають батьків формувати довірливі стосунки з дітьми, навчати їх способів реагування у кризових ситуаціях, підтримувати постійний зв’язок, цікавитися їх колом спілкування та дбати про безпечне та корисне дозвілля.