Моя думка

Продовжуємо розмову з чернігівцями про медиків. Чи змінилося іх ставлення до людей цієї професії у зв’язку з COVID-19?

Featured Video Play Icon

Дмитро, економіст: Ці люди стали більш до нас відкритими, вони стали більш чуйно ставитися до нас і відгукуватися на наші проблеми. Від них залежить, як вони поводяться з нами, як вони допоможуть нам. Їм зараз треба більше часу приділяти собі і своїм родинам аби не заразитися і допомагати іншим людям якнайбільше, оскільки зараз всі на них сподіваються. І крім них, нам нема до кого звертатися.

Оксана, педагог: На сьогодніішній день вони показали дуже велику відповідальність у боротьбі з Ковід, Але дуже прикро, що держава підтримує їх на ось такому мінімальному рівні. Хочеться побажати їм наснаги, терпіння і звичайно, щоб їх професію цінували, і вона була в пошані і в авторитеті.

Світлана, медпрацівник: Це дуже тяжка праця. Вони рятують людей, треба звертати на це увагу, допомагати медпрацівникам, прибавляти їм зарплату, тому що це – важка праця. Хай їм щастить в особистому житті, і щоб робота давала наснагу, їх оцінили, держава їх побачила.

Анастасія, абітурієнтка: Я поважаю, я бачу, як вони віддано виконують свою роботу.  Медики зараз у такій складній ситуації, вони страждають через те, що вони самі ж хворіють. У першу чергу тому, що вони спілкуються нескінченно зі своїми пацієнтами, вони інфікуються від них, але продовжують свою роботу, не зважаючи на всі ризики.

Максим, вчитель: Я вважаю, що на теперішній час у нас медик – дуже відповідальний, адже особливо з цими випадками – з ситуацією з Ковід – вони дуже поставилися до цього відповідально. Можу запевнити, що попри всі негаразди, вони проявили себе досить достойно і досить впевнено, тому бажаю їм здоров’я міцного, наснаги, успіхів і, звичайно, мирного неба над головою і сяючого сонця.

Галина, пенсіонерка: Я стала більше поважати цю професію, я просто схиляюся перед ними, перед тими, хто рятує людей.

Сергій, водій:  Медичні працівники у нас відмінні. Подивіться на оцю поліклініку, на будь-яку – до вас з дорогою душею. Терпіння і здоров’я їм, щоб здоров’я вистачило для того, щоб колись, дасть Бог, і наша медицина теж буде на світовому рівні.

Олена, домогосподарка:  Насправді їм зараз тяжко, вони зараз –  молодці. Терпіння і, звичайно, зарплату, щоб їм підвищили, і щоб цінували їх працю. Зінаїда, пенсіонерка: Те, що вони роблять,  вони на передовій стоять, я вважаю, наші медики. Здоров’я і як-небудь вижити в цей час, оскільки вони знаходяться на передовій, вони можуть інфікуватися, вcе, що завгодно може статися.