Новини

Повернулися на щиті: на Чернігівщині попрощалися із трьома воїнами

Чернігівщина втратила ще трьох Захисників. 4 вересня провели в останню путь Олександра Ільницького, Івана Сухацького та Сергія Паньковича, які загинули в боях за Україну.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Солдат Олександр Ільницький народився 1 серпня 1986 року в селі Дубовий Гай. З часом родина переїхала на постійне проживання в село Ковтунівка. Закінчив 11 класів загальноосвітньої школи, далі навчався в Березоворудському технікумі сільського господарства і механізації на факультеті “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. Деякий час працював в ТОВ « АГРОКІМ». В умовах повномасштабної війни боронив Україну від ворога. Загинув 8 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Вважався зниклим безвісти, встановили особу воїна за ДНК-експертизою. Попрощалися та поховали у селі Ковтунівка.

 Солдат Іван Сухацький народився 6 липня 2004 року в селі Шабалинів. У шкільні роки захоплювався футболом та волейболом. Закінчив 9 класів місцевої школи, потім вступив до Сосницького професійного аграрного ліцею та опанував спеціальність тракториста-машиніста, слюсаря-водія. В умовах повномасштабної війни брав участь в обороні України, за успішне виконання бойових завдань був відзначений нагрудним знаком «Золотий хрест». Загинув 28 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали в селі Шабалинів.

Солдат Сергій Панькович народився 21 березня 1983 року в смт Парафіївка. Закінчив 9 класів школи, працював в ДП “Добробут”. В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України. Загинув 22 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися та поховали в смт Парафіївка.