Новини

На Чернігівщині поліцейські затримали торговця психотропами

Оперативники Козелецького відділення поліції викрили 47-річного жителя одного з сіл Чернігівського району, який збував наркотичні засоби та психотропні речовини. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє поліція Чернігівського району.

Читайте також: У Чернігові поліцейські затримали грабіжника, який поцупив прикраси з магазину

Поліцейські отримали інформацію про те, що 47-річний житель одного з сіл Козелецької громади торгує забороненими речовинами. Споживачі наркотиків робили попереднє замовлення, а вже зловмисник визначав місце та час зустрічі.

Після документування факту збуту психотропної речовини поліцейські під процесуальним керівництвом Козелецької окружної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали наркодилера. Під час затримання у зловмисника вилучили готові до збуту психотропні речовини, грошові кошти за вже проданий «товар» та мобільний телефон.

В ході проведення санкційного обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці також виявили та вилучили психотропні речовини.

Вилучене направлено на проведення експертного дослідження.

Наркодилера затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції готує повідомлення зловмиснику про підозру за ч. 1 та ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вона визначає відповідальність, зокрема, за збут психотропних речовин, вчинений повторно. Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років.

Триває досудове розслідування.