Новини

Поцупив електроінструменти та пальне: поліція впіймала крадія, який обібрав підприємство

Поліцейські Чернігівського районного управління поліції викрили мешканця Чернігівського району, який підозрюється у крадіжці електроінструментів та дизпалива з місцевого підприємства.

Читайте також: Шахрай «перереєстрував картку» чернігівцю – чоловік втратив 68 тисяч гривень

Як повідомили у поліції області, 9 січня до них надійшло повідомлення від директора підприємства, що розташоване в одному з сіл Чернігівського району, який виявив зникнення зі складського та виробничого приміщень електроінструментів та близько 100 л дизельного пального.

На місце одразу виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група ЧРУП. В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний мешканець сусіднього села. Підозрюваний в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадені речі вилучено.

За цим фактом слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану), карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.