Новини

Постраждалі мешканці Чернігова можуть отримати насіння овочів до посівної

В межах проекту «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), розпочинається робота над забезпеченням домогосподарств, що постраждали внаслідок війни, насінням овочів до посівної 2024 року. Розподіл і доставку насіння забезпечує ВАГ.

Про це повідомляє Департамент соціальної політики міської ради.

Читайте також: Чернігівські рятувальники отримали нову техніку для розмінування

Насіння можуть отримати домогосподарства (громадяни), які постраждали від війни, внутрішньо переміщені особи, сім’ї військовослужбовців, жителі деокупованих та прифронтових територій, де є можливим обробіток земельних ділянок. Фермерам, для комерційних цілей, насіння видаватись не буде.

Визначення потреб мешканців міста Чернігова, які постраждали внаслідок війни, у насіннєвому матеріалі та площ посіву буде проводитись до 1 лютого 2024 року шляхом включення бажаючих осіб до списків отримувачів, що не означає автоматичного надання насіння.

Особам, які постраждали від війни (внутрішньо переміщені особи, сім’ї військовослужбовців) та бажають отримати насіння, необхідно звернутись до:

Департаменту соціальної політики ЧМР або Чернігівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).