Новини

Поліція оперативно відшукала викрадений вночі ВАЗ

До поліції звернувся чернігівець з повідомленням про зникнення його ВАЗ-2109 червоного кольору. Власник припаркував автівку на ніч біля свого будинку, а вже на ранок легковик зник, повідомляють у поліції Чернігівської області.

Орієнтування на автівку розіслали всім поліцейським Чернігівщини. За кілька годин дільничний офіцер помітив вкрадений ВАЗ на одній з вулиць Чернігова. Номери автівки збігалися із зазначеними в орієнтуванні, тож дільничний повідомив про це оперативників.

Поліцейські наздогнали зловмисника на вкраденому ВАЗі та зупинили його на проспекті Миру.  Як виявилося крадіжку скоїв раніше судимий 33-річний чернігівець.  Правоохоронці затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальна санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Тривають слідчі дії.