Новини

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві односельця

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу чоловіка, який у Бобровицькому районі застрелив односельця та покинув його труп на ґрунтовій дорозі.

Повідомляє Поліція Чернігівської області.

Уранці, 8 червня, до поліції повідомили, що неподалік одного з сіл Бобровицького району на ґрунтовій дорозі попід лісом виявлено труп 46-річного місцевого мешканця. Потерпілого було вбито пострілом з вогнепальної зброї у ліву сторону грудей. Покійника знайшли випадкові переїжджі.

Впродовж кількох годин поліцейські встановили особу підозрюваного, 55-річного односельця потерпілого. Обидва чоловіки встигли провести добрий шмат життя за ґратами за майнові злочини. Тепер між ними точився безперервний конфлікт. Давня неприязнь, зрештою, призвела до вбивства.

Поліцейські затримали підозрюваного та провели невідкладний обшук за місцем його мешкання, де було вилучено 40 набоїв калібру 7,62 мм, а також виявили та вилучили неподалік місця вбивства знаряддя злочину — гвинтівку з ознаками переробки.

Підозрюваний зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Зловмиснику загрожує ув’язнення на строк від 7 до 15 років.