Нове на ТБПолітбарометр

Політбарометр – ЦВК зареєструвала ще 5-ох кандидатів

Featured Video Play Icon

Довибори у Раду. 15 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала ще п’ятьох кандидатів у народні депутати по 206 в.о. на Чернігівщині. Це Володимир Атрощенко (самовисування), Олег Робейко («Народовладдя»), Катерина Данькова («Демократичний альянс»), Олена Серебреннікова («Партія українського народу») та Максим Балан (“Собор”).

Серед нових кандидатів виділяється прізвище Атрощенка, співзвучне з прізвищем Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Звертає на це увагу у своєму дописі у фейсбук політичний оглядач Олександр Рись. На його думку, “є очевидним, що таким чином людей намагаються ввести в оману – начебто на вибори пішов сам голова Чернігова і за нього треба голосувати”. “Брудна технологія політичних клонів знову буде застосована і тепер по 206 округу” ,- пише політолог.

Нагадаємо, раніше ЦВК зареєструвала двох кандидатів: секретаря Чернігівської міської ради Олександра Ломако, якого висунула політична партія «УДАР Віталія Кличка», та самовисуванця Олександра Гашпара. 14 лютого закінчився термін висування кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах по 206 в.о. політичними партіями. Реєстрація кандидатів шляхом самовисування завершується 24 лютого включно. Вибори призначені на 27 березня.