Новини

Пес Патрон отримав «посаду» в зоозахисній організації UAnimals


Пес Патрон отримав офіційну посаду в зоозахисній організації UAnimals. Відомого чотирилапого піротехніка призначили директором департаменту з комунікацій. Про це повідомляється на сторінці UAnimals у Telegram.

“Ми зрозуміли, що Патрон уже далеко не волонтер організації UAnimals, а повноправний член нашої команди. Тому ми раді повідомити важливу новину: пес Патрон офіційно обійматиме посаду директора департаменту комунікацій в UAnimals!” — ідеться в публікації.

Читайте також: З артилерії та мінометів: окупанти знову обстріляли громаду на Чернігівщині

В організації зазначають, залучення такого авторитетного лідера думок, як пес Патрон, дозволить привернути увагу до теми порятунку тварин під час воєнних дій в Україні не лише української аудиторії, а й людей за кордоном.

Чим займається UAnimals

UAnimals — всеукраїнський рух, який відстоює права тварин у країні з 2016 року. Волонтери організації домагаються системних змін в українському законодавстві в цій сфері. Серед інших важливих напрямів роботи — боротьба з виробництвом хутра в Україні та рух за цирк без тварин.
Із початку повномасштабного вторгнення в Україну організація займається порятунком тварин у зоні бойових дій, а також на окупованих і деокупованих територіях.