Новини

Паркування та ринок потрапило до ТОП-100 кращих

Комунальне підприємство «Паркування та ринок» міської ради за результатами експертного аналізу увійшло до ТОП-100 Надійних та інвестиційно привабливих підприємств України 2019 року, а також Кращих постачальників товарів та послуг. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Аналітику серед підприємств малого та середнього бізнесу проводить Всеукраїнський галузево-аналітичний центр. Кожна компанія оцінювалася за показниками, що характеризують попит послуги або товару серед клієнтів та споживачів. Включені до реєстрів підприємства рекомендуються до співпраці, використання їх послуг або залучення інвестицій.

До ТОП-100 увійшли підприємства, установи, організації серед таких міст, як Львів, Дніпро, Чернігів, Запоріжжя, Миколаїв, Рівне та ін. Кращі та пріоритетні компанії галузі будуть рекомендовані до відзнаки «Компанія року-2019» та «Вибір споживача-2019».

У реєстрі Надійних та інвестиційно привабливих підприємств країни Паркування та ринок посіло 85 місце. А в реєстрі Кращих постачальників товарів та послуг – 94.