Новини

Отримав посилку з психотропами. У мешканця Чернігова вилучили наркотиків на 400 тисяч гривень

Оперативники карного розшуку поліції області спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції затримали 27-річного мешканця Чернігова при отриманні ним посилки з понад кілограмом психотропної речовини. Експертиза підтвердила, що у поштовому відправленні був амфетамін.

Читайте також: Нічна ДТП у Чернігові: водій збив дорожній знак і намагався втекти

Як повідомили у поліції Чернігівської області, пакет з порошкоподібною речовиною вилучили і направили на проведення експертних досліджень, які показали, що це амфетамін. Вартість такої кількості психотропної речовини на «чорному ринку» становить близько 400 тисяч гривень. 

 Підозрюваний пояснив поліцейським, що замовляв пакунок з наркотиками в одному з месенджерів в Інтернеті. У подальшому планував самостійно розфасувати заборонений товар та продати його вроздріб на території міста Чернігова.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури готує зловмиснику повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.