Новини

Олена Костевич увійшла до складу Олімпійської збірної України

Виконком НОК України сьогодні, 7 липня, затвердив поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020.

До складу Олімпійської збірної увійшла лише одна спортсменка з Чернігова – Олімпійська чемпіонка, Заслужений майстер спорту України  Олена Костевич. На іграх вона змагатиметься у кульовій стрільбі у трьох вправах.

Слід зазначити, що Олена Костевич братиме участь в Олімпійських іграх вже вп’яте.

Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах).

Українські спортсмени виступатимуть у бадмінтоні, боксі, боротьбі вільній (та жіночій) греко-римській, важкій атлетиці, велоспорті (шосе, трек, маунтенбайк), веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное (веслувальному слаломі), гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, плаванні артистичному, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, стрибках на батуті, сучасному п’ятиборстві, тенісі, тенісі настільному, триатлоні та фехтуванні.

Нагадаємо,  ХХХІІ Олімпійські ігри стартують у Токіо 23 липня. Літня Олімпіада мала відбутися в Токіо в 2020 році, але через пандемію Covid-19 її перенесли на липень-серпень 2021 року.