Новини

Окупанти здійснили обстріли населеного пункту на Чернігівщині (Доповнено)

На Сіверському напрямку окупанти, з мінометів та ствольної артилерії, обстріляли населені пункти. Обстріли були здійснені в межах населених пунктів Гай, Чернігівської області, та Юнаківка, Сумської області. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

У це же час ворог використав безпілотник і скинув боєприпас по території неподалік села Блешня Семенівської громади Новгород-Сіверського району.

Близько опівночі російська армія із мінометів обстрілювала територію біля села Хрінівка Сновської громади (на межі Чернігівського та Корюківського районів). Тут зафіксували 8 вибухів.

Ворог намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках.

Читайте також: Чернігівські прикордонники приземлили ворожий дрон

У Генеральному штабі ЗСУ також зазначають, республіка білорусь продовжує підтримувати збройну агресію російської федерації проти України, надаючи свою інфраструктуру та повітряний простір. Зберігається загроза ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА “Shahed-136” з території республіки білорусь.

Під виглядом навчальних зборів тривають заходи прихованої мобілізації до збройних сил білорусі. За наявною інформацією, проходять заходи підготовки операторів зенітних ракетних систем та екіпажів танків.