Новини

Ображав та принижував: мешканцю Чернігівщини оголосили підозру за домашнє насильство

Житель одного з сіл району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Кривднику загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Чернігівської області.

Читайте також: На Чернігівщині за добу в екосистемах вигоріло понад 100 гектарів

Поліцейські відділення №2 (м. Сновськ) Корюківського райвідділу поліції неодноразово притягали до адміністративної відповідальності 36-річного жителя одного з сіл Сновської громади. Чоловік словесно ображав та принижував дочку своєї співмешканки, що негативно відображалось на емоційному стані потерпілої.

Попри накладені адміністративні стягнення, чоловік продовжив чинити протиправні дії. Під час сварки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він не обмежився психологічним насильством і застосував фізичну силу.

За цим фактом слідчий Сновського відділення поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури повідомив кривднику про підозру за статтею 126-1 Кримінального кодексу України (домашнє насильство).

Санкція статті передбачає покарання від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин громадських робіт, арешт на строк до шести місяців, до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі до двох років.