Новини

Оборонцям Чернігова вручили відзнаки громади

Засідання 38-ої позачергової сесії міської ради розпочалося з вручення відзнак воїнам, які у лютому-березні 2022 року обороняли Чернігів від ворожої навали.

Диплом та нагрудний знак «Почесний громадянин міста Чернігова» вручили старшому сержанту ЗСУ, командиру гранатометного відділення 1-ої танкової Сіверської бригади,  Олексію Приходько. Почесне звання воїну присвоїли 1 листопада 2023 року за особисту мужність та героїзм, проявлені під час оборони міста.  

Читайте також: На Чернігівщині трактор підірвався на міні, водій-живий

Медалі «За оборону Чернігова» вручили 8-ми військовослужбовцям механізованого батальйону 1-ої танкової Сіверської бригади.  Відзнаку громади отримали: Артем Расько, Юлія Медведєва, Василь Могильний, Іван Кравець, Сергій Сапйолкін, Олександр Хомко, Олександр Бородавко та Олексій Кириленко. Воїни дали відсіч ворогові під час оборони Чернігова .

Сьогодні на сесії прийняли рішення про передачу обладнання нашим Захисникам, придбане за кошти міста. Це 11 систем РЕБ для протидії ворожим БпЛА, а також запчастини для ремонту колісної техніки.  Вже цього тижня все перелічене відправиться на фронт до 1-шої окремої  танкової Сіверської бригади.