Новини

Нового керівника представили в Чернігівському прикордонному загоні

Сьогодні Директор Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Державної прикордонної служби України генерал-майор Леонід Баран представив персоналу Чернігівського прикордонного загону нового керівника. Про це повідомили у Чернігівському прикордонному загоні.

Відповідно до наказу Голови Державної прикордонної служби України начальником Чернігівського прикордонного загону призначено полковника Олександра ЧОРНОГО, який до цього проходив службу в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Олександр Чорний призначений на посаду за результатами участі у проєкті «Нове обличчя керівного складу» – масштабного прозорого відбору кандидатів на посади керівників органів охорони державного кордону, впровадженого у Держприкордонслужбі України за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції.

Народився Олександр Володимирович Чорний 14 червня 1977 року у Хмельницькій області. Закінчив Академію Прикордонних військ України у 1998 році та оперативно-тактичний факультет Національної Академії Державної прикордонної служби України у 2012 році, є магістром управління органами охорони державного кордону.

Нагороджений Почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету міністрів України, відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», орденом «За захист Батьківщини», багатьма відомчими нагородами, зокрема і нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».  Одружений, виховує двох дочок.